Bardzo prosta koreańska zupa z przepisu Wioli, która prowadzi kanał Pierogi z kimchi.
Składniki:
wołowina (najlepiej
polędwica wołowa) - 300 g
rzodkiew biała - 300-400 g
czosnek - 4-6 ząbków
cebulka dymka
tofu - 150 g
1 łyżka sosu sojowego
1 łyżka sosu rybnego (opcjonalnie)
szczypta soli
szczypta pieprzu
rzodkiew biała - 300-400 g
czosnek - 4-6 ząbków
cebulka dymka
tofu - 150 g
1 łyżka sosu sojowego
1 łyżka sosu rybnego (opcjonalnie)
szczypta soli
szczypta pieprzu
Sposób wykonania znajdziecie na filmiku:
Serdecznie dziękuję za odwiedziny i zapraszam ponownie.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Dziękuję za odwiedziny i zostawiony ślad...