Dzisiaj przychodzę do Was z moją kolejną podróżą kulinarna do Korei.
Jest to przepis Wioli (lekko przeze mnie skorygowany) z kanału Pierogi z Kimchi.
Potrzebne są:
algi kim
jajka i/lub ryż
marchewka
ogórek
szpinak
zielona cebulka
paluszki krabowe
tuńczyk z puszki
majonez
marynowana rzodkiew ( u mnie papryka konserwowa)
sałata
sól, pieprz
Jak zrobić taką przekąskę znajdziecie na TYM filmiku.
Mi wyszły po 3 rolki z ryżem i jajkiem.
Na kolacje zjadłam ze smakiem 2 roleczki. Tak elegancko wpadały do dziubka.
Serdecznie dziękuję za odwiedziny i zapraszam ponownie.
Zapraszam również na mojego fanpejdża.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Dziękuję za odwiedziny i zostawiony ślad...